Вміст білків, жирів і вуглеводів в продуктах харчування (Таблиця)

Вміст білків жирів і вуглеводів в продуктах

Назва продукту Білки Жири Вуглеводи Ккал
Абрикоси  0,9  – 10,5  45
Абрикоси сушені  5,0  –  65,3  275
Айва  0,6  – 8,9  38
Алича  0,2  – 7,4  30
Ананас (чист. – 71%)  0,4  –  11,8  47
Ананас консервований  0,3  0,1  15,4  64
Ананас сушений  1,3  0,4  65,0  268
Апельсин  0,9  –  8,4  37
Арахіс  26,3  45,2  9,7  550
Арахіс в шоколаді  8,7  14,1  71,8  430
Кавун  0,7  –  8,8  38
Баклажани  0,6  0,1  5,5  24
Баклажани консервовані  2,0  9,0  7,0  117
Банани  1,5  –  22,4  91
Баранина  16,3  15,3  –  203
Бублики  7,0  1,3  68,7  314
Білий гриб  3,2  0,7  1,6  25
Білий гриб сушений  27,6  6,8  10,0  209
Боби  6,0  0,1  8,3  58
Борщ густий  2,6  1,7  3,5  40
Борщ пісний  2,0  0,5  4,0  28
Бринза  17,9  14,0  0,5  200
Булочка висівкова  7,8  1,8  43,9  220
Бички в томаті (консерви)  12,8  8,1  5,2  145
Вафлі в шоколаді  4,2  26,0  67,0  518
Вафлі жирні  3,4  30,2  64,7  544
Вафлі фруктові  3,2  2,8  80,1  358
Вінегрет незаправлений  1,7  –  7,5  36
Шинка  22,6  20,9  –  275
Виноград  0,4  –  17,5  69
Вишня  0,8  –  11,3  48
Вишня сушена  1,5  –  73,0  298
Гематоген  4,7  10,0  59,2   345
Яловичина  18,9  12,4  –  187
Горбуша  21,0  7,0  –  147
Горбуша натур (консерви)  20,9  5,8  –  138
Горбуша тушена  19,1  7,7  1,7  152
Горох сухий  23,0  1,2  53,3  311
Горошек  4,2  0,3  9,9  59
Гранат  0,9  –  11,8  49
Грейпфрут  0,9  –  7,3  31
Волоський горіх  13,8    61,3  10,2  647
Гречана крупа  12,6  2,6  61,0  310
Гречана крупа варена  4,4  1,2  20,0  100
Груша  0,4  –  9,6  38
Груша сушена  2,3  –  62,1  257
Джем  1,0  –  49,0  200
Диня  0,6  –  9,6  39
Желе  –  –  14,0  56
Желатин  80,0  1,5  8,0  330
Жир топлений  –  99,7  –  897
Заливне рибне  11,0  4,0  –  79
Запіканка рибна  23,3  8,7  1,4  177
Суниця  1,8  –  8,1  39
Зефір  0,8  –  78,3  316
Зефір в шоколаді  2,2  13,1  71,0  410
Ізюм кишмиш  2,3  –  71,2  294
Ізюм з кісточкою  1,8  –  70,9  286
Ікра кабачкова  1,0    7,0  6,8  94
Ікра кети  31,6  13,8  –  250
Ікра лещевая  24,7  4,8  –  142
Ікра мінтая  28,4  1,9  –  130
Ікра осетрова  28,9  9,7  –  202
Інжир  0,7  –  13,9  56
Ірис  3,6  7,3  83,6  414
Йогурт actimell  2,8  1,6  12,8  76
Йогурт солодкий – 1,2%  2,1  1,2  13,4  73
Йогурт солодкий – 1,5%  2,8  1,5  14,5  82
Йогурт солодкий – 2,2%  3,1  2,2  14,5  90
Йогурт солодкий – 2,2%-питний  2,8  2,2  13,2  84
Йогурт солодкий – 2,8  3,7  2,8  15,9  103
Йогурт солодкий – 2,9%  3,8  2,9  14,5  99
Йогурт солодкий – 3,7%  6,7  3,7  11,9  107
Йогурт солодкий – 4,2%  5,1  4,2  17,4  127
Йогурт солодкий – 4,7%  5,4  4,7  17,5  134
Йогурт солодкий – 7,3%  5,4  7,3  17,3  155
Кабачки  0,6  0,3  5,7  27
Козинаки з арахісом  15,1  26,7  47,8  491
Козинаки з мюслі  12,0  23,8  54,8  481
Какао порошок  36,3  11,2  28,3  359
Кальмар  18,0  0,3  –  74
Камбала  16,1  2,6  –  87
Камбала в томаті (консерви)  13,7  6,3  4,8  130
Капуста білокачанна  1,8  –  6,1  31
Капуста брокколі  4,5  0,5  3,2  35
Капуста квашена  0,8  –  4,0  19
Капуста червонокачанна  1,8  –  6,1  31
Капуста тушкована  0,8  3,0  5,3  51
Капуста тушкована з квасолею  3,5  2,9  10,5  80
Капуста тушкована з яйцем  3,5  4,0    4,3  67
Цвітна капуста  2,5  –  4,9  29
Карась  17,7  1,8  –  87
Карп  16,0  3,6  –  96
Картопля  2,0  0,1  19,7  83
Квас  0,2  –  5,0  20
Кедрові горішки  23,0  60,0  12,5  674
Кета  22,0  5,6  –  138
Кета натуральна (консерви)  21,5  4,8  –  129
Кетчуп  1,0  1,0  19,0  86
Кефір 1  4,5  1,0  3,0  39
Кефір 2,5  2,9  2,5  4,0  50
Кефір 3,0  2,9  3,0  3,6  53
Кефір 3,2  4,2  3,2  4,7  62
Кешью  25,7  54,1  13,2  643
Кілька в томаті (консерви)  14,0  12,0  4,5  182
Клюква  0,5  –  4,8  28
Ковбаса діабетична  12,1  22,8  –    254
Ковбаса дієтична  12,1  13,5  –  170
Ковбаса докторська  13,7  22,8  –  260
Ковбаса краковська  16,2  44,6  –  466
Ковбаса любительска  12,2  28,0    –  301
Ковбаса молочна  11,7  20,1  1,8  228
Ковбаса сервелат  28,2  27,5  –  360
Ковбаса сирокопчена  22,0  44,0  –  480
Компот із сухофруктів без сах.  –  –  3,0  12
Конфета “Baunty” (1шт=57)  7,0  15,0  65,0  423
Цукерка “Halls” (1шт=3,7)  1,5  –  95,0  386
Цукерка “Пташине молоко” (1шт=10)  1,6  22,0  65,0    464
Цукерка “Рафаелло” (1шт=10,4)  9,3  47,8  38,8  622
Цукерка “Коркунов” (9 чи 13 гр.)  7,6  35,2  54,6  565
Цукерка “Лев’яче Серце”  8,4  23,9  60,1  480
Цукерка “Твікс”=58 гр  5,2  24,7  63,0  495
Цукерки асорті (шт.-10гр.)  4,7  29,1  56,4  506
Цукрки желейні  2,0  5,0  69,0  329
Корюшка  15,5  3,2  –  91
Кофе 3 в 1 (12,5 гр)  1,9  11,6  77,7  422
Краб  16,0  0,5  –  69
Крабові палички  10,1  0,6  12,3  95
Креветка  18,0  0,8  –  83
Креветки натур (консерви)  28,7  1,2  –  125
Кролик  20,7  12,9  –  199
Агрус  0,7  –  9,9  44
Кукурудза консерв.  8,0  2,2  40,0  211
Кукурудзяна крупа  8,3  1,2  70,0  324
Курага  5,2  –  65,9  284
Куряча печінка  5,2  9,1  1,6  109
Курка  20,8  8,8  0,6  165
Куряча грудка  19,5  4,1  –  115
Куряча грудка тушкована  15,0  0,6  1,8  73
Куряча ніжка  18,5  13,9  –  200
Лящ  17,1  4,1  –  105
Лящ копчений  32,8  4,5  –  172
Лимон  0,9  –  5,0  24
Зелена цибуля  1,3  –  4,3  22
Цибуля порей  3,0  –  7,3  40
Цибуля ріпчаста  1,7  –  9,5  43
Майонез жирн – 25  4,0  25,0  4,0  257
Майонез жирн – 35  1,0  35,0  2,6  329
Майонез жирн – 55  3,0  55,0  2,6  517
Майонез жирн – 67  3,1  67,0  2,6  627
Макарони  10,4  1,1  71,5  334
Макароні варені  3,0  0,5  33,3  150
Малина  0,8  –  9,0  39
Мандарин  0,8  –  8,6  38
Манна крупа  11,3    0,7  71,0  336
Маргарин молочний  0,3  82,3  1,0  746
Мармелад  –  0,1  77,7  312
Масло рослинне  –  99,9  –  899
Масло вершкове  0,6  82,5  0,9  748
Мед  0,8  –  72,0  291
Мигдаль  18,6  57,7  16,6  660
Мигдаль з чорносливом в шоколаді  9,2  28,8  46,9  480
Мінога  14,7  11,9  –    166
Мінтай  15,9  0,7  –  75
Мойва  13,4  11,5  –  157
Молоко 2,5  2,7  2,5  4,7  52
Молоко 3,2  2,6  3,2  4,7  58
Молоко згущене  7,2  8,5  56,0  329
Молоко сухе  25,6  25,0  39,4  485
Молоко пряжене  4,0  2,5  6,7  65
Морква  1,3  0,1  6,5  33
Морозиво light  2,2   2,5  27,9  142
Морс  –  –  10,0  40
Морська капуста консерв.  1,0  10,0  7,2  122
Мука пшенична  10,6  1,3  73,2  347
Мука житня  6,9  1,1  76,9  345
Мюслі в глазурі  4,9  8,5  78,5  359
М’ясо криля з мідіями  16,8  8,7  2,8  157
Минь  18,8  0,6  –  81
Обліпиха  0,9  –  5,5    30
Вівсяна крупа  11,9  5,8  65,4  361
Вівсяна крупа солодка  11,0  5,5  64,0  349
Огірки грунтові  0,8  –  3,0  15
Огірки парникові  0,7  –  1,8  10
Огірки солені  –  –  4,0  12
Окунь морський  17,6  5,2  –  117
Окунь річковий  18,5  0,9  –  82
Оладки  9,3  12,7  36,4   296
Осетер  16,4  10,9  –  163
Висівки  15,0  3,5  10,0  120
Висівки хрумкі  15,0  3,5  35,0  211
Палтус  18,9  3,0  –  103
Пастила  0,5    –  80,4  323
Патисони  0,7  –  1,8  10
Перець зелений солодкий  1,3  –  4,7  23
Перець червоний солодкий  1,3  –  5,7  27
Перлова крупа    9,3  1,1  73,7  330
Персик  0,9  –  10,4  44
Петрушка  3,7  –  8,1  45
Печінка бараняча  18,7  2,9  –  101
Печінка яловича  17,4  3,1  –  97
Печінка яловича тушкована  14,0  3,0  4,0  99
Печінка свиняча  18,8  3,6  –  107
Печінка тріски натур (консерви)  4,2  65,7  –  605
Печиво  8,0  17,9  64,9  453
Печево в шоколаді  8,0  24,5  55,5  474
Пиво  0,6  –  4,0  18
Пиріг пісочний з фруктами  5,0  11,8  54,2  334
Пиріг листковий з капустою  5,0  15,0  45,0  335
Тістечко бісквітне в шоколаді  4,4  22,0  64,0  471
Тістечко бісквітне з фруктами  4,7  10,0  84,4  446
Тістечко з заварним кремом  5,9  10,2  55,2   336
Тістечко листкове з кремом  5,4  38,6  46,4  554
Піца  8,0  12,0  45,0  320
Підберезники  2,3  0,9  3,7  31
Підосиновики  3,3  0,5  3,4  31
Пряник тульский  2,0  9,2  77,3  390
Пряники  4,8  2,8  77,7  340
Пряники з маком  4,0  9,0  70,0  370
Пшоняна крупа  12,0  2,9  69,3  334
Редис  1,5  –  4,0  22
Редька  1,2  –  4,1  21
Ріпа  1,9  –  7,0  28
Рис варений з овочами  3,1  0,7  18,2  90
Рис відварний  3,0  0,3  21,5  100
Рисова крупа  7,4  1,8  72,9  337
Горобина чорноплідна  1,5  –  12,0  54
Ряжанка 2,5  3,2  2,5  4,2  55
Ряжанка 4  4,0  4,0    4,7  88
Сазан  18,4  5,3  –  125
Сайра  19,0  12,0  –  184
Сайра в маслі (консерви)  18,3  23,3  –  283
Сайра натуральна(консерви)  18,0  21,0  –  261
Салака  17,3  5,6  –  121
Салака копчена  25,4  5,6  –  152
Салат (буряк, картопля, капуста)  1,7  –  10,9  49
Салат з морської капусти  6,0  11,6    4,3  145
Салат з морської капусти з рибою  10,6  14,8  2,9  187
Салат з квасолі  7,7  6,9  15,8  150
Листя салату  1,5  –  5,9  16
Салат фруктовий  0,9  –  7,9  35
Сардельки свинячі  10,1  31,6  1,9  332
Сардини в олії (консерви)  17,9  19,7  –  249
Цукор  0,3  –  99,5  399
Буряк  1,7  –  6,1  32
Грудинка свиняча  13,0  60,5  –  596
Свиняча корейка  10,5  30,0  –  312
Свиняча корейка копчена  10,5  47,2  –  467
Свинина тушкована з гарбузом    4,4  8,3  4,1  110
Здобна випічка  7,6  4,5  60,0  310
Оселедець  17,7  19,5  –  242
Сьомга  19,1  15,1  –  219
Насіння соняшнику  20,7  52,9   5,0  578
Насіння гарбуза  29,0  46,7  13,1  596
Серце яловиче  15,0  3,0  –  87
Серце яловиче з грибами  11,4  3,6  1,7  84
Серце свиняче  15,1  3,2    –  89
Скумбрія  18,0  9,0  –  153
Скумбрі в олії (консерви)  19,5  15,8  –  220
слива садова  0,8  –  9,9  43
Вершки 10  3,0  10,0    4,0  118
Вершки 11  2,8  11,0  4,0  126
Верщки 20  2,8  20,0  3,6  205
Верщки збиті  2,4  20,0  8,0  221
Горіхова суміш  15,0  40,0  29,6  538
Горіхова суміш  9,5  27,4  28,6  399
Сметана 10  4,0  10,0  4,0  122
Сметана 15  2,9  15,0  3,0  159
Сметана 20  2,8  20,0  3,2  206
Смородина біла  0,3  –  9,9  40
Смородина червона  0,6  –  8,0  34
Смородина чорна  1,0  –  8,0  36
Сніжок  3,0  2,5  11,0  79
Сік мультифрукт  –  –  12,0  48
Сік овочевий  0,5  –  5,8  26
Сік томатнгий  0,5  –  4,3  19
Сом  16,8  8,5  –  144
Сосиски молочні   12,3  25,3  –  277
Сосиски російські  12,0  19,1  –  220
Сосиски свині  11,8  30,8  –  334
Соя  34,9  17,3  26,5  395
Ставрида  18,5  5,0  –  119
Стерлядь  17,0  6,1  –  122
Судак  19,0  0,8  –  81
Судак в томаті (консерви)  14,0  5,3  3,7  118
Суп с галушками  2,0  1,0  4,7    35
Суп-лапша грибний  1,7  0,3  4,2  25
Суп-пюре гороховий густий  3,4  1,0  8,1  54
Сухарі пшеничні  11,2  1,4  72,4  331
Сухарі вершкові  8,5  10,6  71,3  397
Сушки  11,0  1,3  73,0  330
Сир голландський  26,8  27,3  –  352
Сир плавлений Hohland  11,0  13,0  7,0  189
Сир плавлений рідкий  13,0  25,3   –  279
Сир плавлений копчений  23,4  13,0  –  210
Сир пошехонський  26,0  26,5  –  334
Сир російський  23,4  30,0  –  363
Сир сулугуні  19,5  16,0  –  220
Сир швейцарський  24,9  31,8  –  385
Сироїжки  1,7  0,3  1,4  15
Сирок пл. “Міський”  22,4  17,6  –  248
Сирок пл. “Дружба”  20,0  24,0  –  296
Сирок пл. “Орбіта”  24,0  9,2  0,8  184
Сир (творог) 0%  18,0  0,6  1,5  83
Сир (творог) 1,8%  14,0  18,0  1,3  223
Сир (творог) 4%  14,0  4,0  2,0  100
Сир (творог) 5%  15,0  5,0  1,2  107
Сир (творог) 9%  15,0  9,0  1,1  144
Телятина  19,7  1,2  –  90
Телятина у вині з грибами без мас.  12,6  1,0  1,5  65
Томатна паста  –  –  11,8  65
Томати грунтові  0,6  –  4,8  22
Томати парникові  0,6  –  4,2  14
Томати солені  1,7  –  1,8  19
Торт “Королівський”  2,5  7,5  20,0  158
Торт “Марс”  3,0  13,0  41,0  294
Торт “Орфей”  6,3  17,8  47,8  374
Торт “Рафаелло”  2,9  13,5  49,4  329
Торт “Смаковниця”  6,1  23,2  44,3  410
Тріска  17,5  0,6  –  75
Тріска компчена  26,0  1,2  –  115
Тунець натур (консерви)  22,7  0,7  –  96
Тушонка яловича  16,8  18,3  –  232
Гарбуз  1,0  –  6,5  29
Гарбуз печена з сухофруктами  1,4  –  16,4  69
Вугор  14,5  30,5    –  333
Вугор морський  19,1  1,9  –  94
Юшка  3,3  0,9  4,5  39
Квасоля  22,3  1,7  54,5  309
Квасоля в томатному соусі  11,0  1,0  31,0  181
Квасоля варена  8,4  0,6  20,6  117
Квасоля стручкова  4,0  –  2,9  27
Фініки (чіст.вес – 91,9%)  2,5  –  72,1  298
Фісташки (1шт.без шк. = 0,65гр.)  21,2  38,8  14,3  491
Фундук  16,1  65,0  9,9  689
Халва  11,6  29,7  54,0  530
Халва в шоколаді  13,1  32,6  46,3  527
Халва цукрова  11,5  30,7  41,2  486
Хек  16,6  2,2  –  86
Хлыб зерновий  7,0  3,6  33,4  194
Хліб пшеничний  7,7  2,4  53,4  254
Житній хліб  4,7  0,7  49,8  214
Хлыбці  13,0  2,0  55,0  300
Хрін  2,4  –  16,3  71
Хурма  0,5  –  15,9  62
Черемша  2,5  –  4,3  27
Черешня  1,1  –  12,3  52
Чорниця  1,1  –  8,6  40
Чорнослив  2,3  –  65,6  264
Чорнослив в шоколаді  4,5  14,3  62,0  394
Часник  6,5  –  6,5  52
Чечевиця  24,8  1,1  50,0  309
Печериці  4,2  1,0  0,1  26
Шарлотка  5,8  3,2  51,2  256
Шовковиця  0,7  –  12,7  53
Шипшина свіжа  1,6  –  24,0  101
Шипшина сушена  4,0  –  60,0  253
Відвар шипшини  0,2  0,0  2,0  8
Шоколад молочний  6,6  28,6  58,4  517
Шоколад молочний з горіхами  8,2  34,1  53,0  545
Шоколад темний  5,6  28,7  59,8  511
Шпик свинячий  1,4  92,8  –  840
Шпинат  2,9  –  21,2  96
Шпроти в олії  17,4    32,4  0,4  363
Щавель  1,5  –  2,2  14
Щука  18,8  0,7  –  82
Яблука  0,4  –  9,0  34
Яблука сушені  3,2  –  68,0   283
Язик яловичий  13,6  12,1  –  163
Язик свинячий  14,3  16,8  –  208
Яєчний порошок  45,0  37,3  7,1  542
Яйце  12,7  11,5  0,7  157
Яєчний білок    30,0  0,8  3,1  139
Яєчний жовток  2,0  32,0  –  296
Ячна крупа  10,4  1,3  71,7  326

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*